Şarkıcı Güllü / Gullu Kimdir Magazin Haberleri / Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu.

Şarkıcı Güllü / Gullu Kimdir Magazin Haberleri / Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu.. Ünlü şarkıcı güllü hakkında çıkan öldü haberlerine i̇syan etti. Ünlü şarkıcı güllü, fethiye'de çalış semtinde işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti. Mekan sahibi ve bazı çalışanlar, güllü yanındakilerden şikayetçi oldu. Fethiye'nin çalış semtinde kamp alanı işleten güllü, 5 bin 200 lira olan kira bedelini aylardır ödemediği gerekçesiyle mal sahibi ile davalık oldu. 15 ekim 1973 tarihinde dünyaya gelen güllü, şu an 46 yaşındadır.

Şarkıcı güllü, tam 43 kilo vererek 50 kiloya düştü. Saldırıya uğrayan mal sahipleri güllü ve yanındakilerden şikayetçi oldu.türk fantezi müziği sanatçılarından olan. Uzun süredir ortalarda görünmeyen 47 yaşındaki şarkıcı, sosyal medyada çıkan 'öldü' iddialarına isyan etti. Güllü, star tv 'de yayınlanan 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına misafir oldu. Türk fantezi müziği ses sanatçısı güllü değişimiyle gündem oldu.

Unlu Sarkici Gullu 9 Ayda 70 Kilo Birden Verdi Adeta Eridi Bitti Haberler Magazin
Unlu Sarkici Gullu 9 Ayda 70 Kilo Birden Verdi Adeta Eridi Bitti Haberler Magazin from foto.haberler.com
Yanında kızı ve yardımcısı olan 47 yaşındaki şarkıcı, davalık olduğu mal sahibi ile birbirine girdi. Uzun süredir ortalarda görünmeyen güllü, muğla'nın fethiye ilçesinde işletmeciliğini yaptığı kamp alanında kavga etti. Güllü'nün, nasa'nın dahi uzay yolculuğu yapan astronotların diyetlerinde kullandığı tok tutma özelliğine sahip olan bu tahıl ile zayıflaması mümkün oldu. Şarkıcı güllü mekan sahibiyle kavga etti! 15 ekim 1973 tarihinde dünyaya gelen güllü, şu an 46 yaşındadır. Güllü, zayıflamış hali ile usta sanatçı muazzez ersoy'a benzetilince, son zamanlarda bunu çok. Fantezi müziğin sevilen isimlerinden biri olan şarkıcı güllü hakkında çıkan öldü haberlerine isyan etti ve ben ölmedim ifadelerini kullandı. İki ay önce hakkımda 'öldü' haberleri çıktı.

Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen güllü, muğla'nın fethiye ilçesinde işletmeciliğini yaptığı kamp alanında kavga etti. Özel hayatı ile merak edilen çingene asıllı türk şarkıcı. Mal sahibine yumruk attan güllü, karakola götürüldü. Uzun yıllar kilolarıyla mücadele eden güllü 2017 yılında tüp mide ameliyatı olmuştu. Şarkıcı güllü, geçtiğimiz yıl da 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katılmıştı. Saldırıya uğrayan mal sahipleri güllü ve yanındakilerden şikayetçi oldu.türk fantezi müziği sanatçılarından olan. Gerçek ismi gül tut olan ünlü şarkıcı. İnsanlar akın akın yazmaya başladılar. Herkesin kendisini ameliyat oldu sanmasına yanıt veren güllü, mide ameliyatı olmadım ama zayıflamak için kullanılan bakliyatlardan yararlandım. diye konuştu. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle. Fantezi müziğin sevilen isimlerinden biri olan şarkıcı güllü hakkında çıkan öldü haberlerine isyan etti ve ben ölmedim ifadelerini kullandı. Özel hayatı ile merak edilen çingene asıllı türk şarkıcı. Güllü gerçek adı da merak edilenler arasında.

Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Güllü, zayıflamış hali ile usta sanatçı muazzez ersoy'a benzetilince, son zamanlarda bunu çok. Güllü'nün 47 bin tl'yi bulan birikmiş kira borcu nedeniyle mal sahibi erdal bolatcan ile davalık olduğu da öğrenildi. Ünlü şarkıcı güllü, fethiye'de işletmeciliğini yaptığı mekanda kavgaya karıştı. Şarkıcı güllü nasıl zayıfladı, kaç kilo verdi?

Sarkici Gullu Beni Oldu Biliyorlar Haberi
Sarkici Gullu Beni Oldu Biliyorlar Haberi from www.haberyildizi.com
Aylık 5 bin 200 lira kirası olan alanın kirasını uzun süredir ödemeyen güllü'nün borcu 47 bin liraya. Ünlü şarkıcı güllü, fethiye'de işletmeciliğini yaptığı mekanda kavgaya karıştı. Tüp mide ameliyatından sonra bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Güllü'nün, nasa'nın dahi uzay yolculuğu yapan astronotların diyetlerinde kullandığı tok tutma özelliğine sahip olan bu tahıl ile zayıflaması mümkün oldu. Şarkıcı güllü, 47 bin tl'lik borcunu ödemediği mal sahibine yumruklar savurdu. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Türk fantezi müziği sanatkarlarından olan güllü, fethiye'nin çalış semtinde işlettiği kamp yüzünden mal sahibiyle hengame etti.

Şarkıcı güllü nasıl zayıfladı, kaç kilo verdi?

Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle. Ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Güllü, zayıflamış hali ile usta sanatçı muazzez ersoy'a benzetilince, son zamanlarda bunu çok. Şarkıcı güllü mekan sahibiyle kavga etti! Yeni görüntüsüyle çok mutlu olduğunu belirten sanatçı, bu tarz operasyonlar öncesi herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Çıkan kavgada mal sahibine yumruk attan güllü, karakola götürüldü. Ses sanatçısı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık. Güllü'nün, nasa'nın dahi uzay yolculuğu yapan astronotların diyetlerinde kullandığı tok tutma özelliğine sahip olan bu tahıl ile zayıflaması mümkün oldu. Magazin ve ünlüler dünyasında zaman zaman basın yayın organları ya da sosyal medyada çıkan öldü. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Türk müziğinin efsane sanatçılarından güllü'nün öldüğüne yönelik iddialar ortaya atıldı.

Yeni görüntüsüyle çok mutlu olduğunu belirten sanatçı, bu tarz operasyonlar öncesi herkesi dikkatli olmaları konusunda uyarmıştı. Başarılı geçen ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı.şarkıcı güllü, demet ve alişan ile sabah sabah program ına. Şarkıcı güllü, tam 43 kilo vererek 50 kiloya düştü. Güllü, zayıflamış hali ile usta sanatçı muazzez ersoy'a benzetilince, son zamanlarda bunu çok. Ortalığı birbirine katan güllü, kızı ve yardımcısı gözaltına alındı.

Gullu Kimdir Kac Yasinda Nerelidir Sarkici Gullu Hayati
Gullu Kimdir Kac Yasinda Nerelidir Sarkici Gullu Hayati from www.kimdirkim.com
Aylık 5 bin 200 lira kirası olan alanın kirasını uzun süredir ödemeyen güllü'nün borcu 47 bin liraya. 15 ekim 1973 tarihinde dünyaya gelen güllü, şu an 46 yaşındadır. Güllü, star tv 'de yayınlanan 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına misafir oldu. Ünlü şarkıcı güllü hakkında çıkan öldü haberlerine i̇syan etti. Ameliyatın ardından 70 kilo veren ünlü şarkıcı değişimiyle herkesi şaşırttı. Şarkıcı güllü nasıl zayıfladı, kaç kilo verdi? Özel hayatı ile merak edilen çingene asıllı türk şarkıcı. Türk müziğinin efsane sanatçılarından güllü'nün öldüğüne yönelik iddialar ortaya atıldı.

Ses sanatçısı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık.

Uzun süredir ortalarda görünmeyen güllü, muğla'nın fethiye ilçesinde işletmeciliğini yaptığı kamp alanında kavga etti. İnsanlar akın akın yazmaya başladılar. Hakkında çıkan ölüm haberlerine isyan eden şarkıcı, i̇nsanlar akın akın yazmaya. Şarkıcı güllü, geçtiğimiz yıl da 'demet ve alişan ile sabah sabah' programına katılmıştı. Tüp mide ameliyatından sonra fazla kilolarından kurtulan ve bambaşka birine dönüşen şarkıcı güllü, işletmeye devam ettiği kamp alanının 47 bin tl'lik borcu nedeniyle mal sahibiyle kavga etti. Ünlü şarkıcı güllü, fethiye'de çalış semtinde işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık olduğu mal sahibi ile kavga etti. Mal sahibine yumruk attan güllü. Çıkan kavgada mal sahibine yumruk attan güllü, karakola götürüldü. Şarkıcı güllü mekan sahibiyle kavga etti! Güllü gerçek adı da merak edilenler arasında. Mide ameliyatı olup zayıflayan güllü'nün son hali çok konuşuldu. Ortalığı birbirine katan güllü, kızı ve yardımcısı gözaltına alındı. Ses sanatçısı güllü, kızı ve yardımcısı ile işletmeciliğini yaptığı mekanda davalık.

Posting Komentar

0 Komentar

Ad Code